Termékeink
Kosár
A kosár üres
Felhasználói Fiók

Kém kamerás toll

Tökéletes választás írott szövegek, közeli 5-10 centiméteren belüli objektumok online internetes közvetítésére. A tollban a kamera tökéletesen rejtve működik. Kívülállók számára egy hagyományos működőképes toll látszatát kelti az eszköz.
79.900 Ft

Kém kamerás toll leírás

 • Működő, hagyományos toll látszat
 • Kívülről láthatatlanul elhelyezett rejtett kamera
 • Írott szövegek és közeli képek-tárgyak közvetítésére optimalizált kamera
 • Li-Ion újratölthető akkumulátor 1 óra üzemidővel
 • Online üzemmód távolsági korlátok nélkül
 • Helyi WiFi mód (gyenge vagy lassú mobilhálózat esetére)
 • Folyamatos videó felvétel a tollban elhelyezhető micro SD kártyára
 • Alkalmazásban rögzíthető fotó vagy videó stream
 • Videó és akár hang továbbítás
 • A toll kizárólag stabil és erős vételű 4g hálózaton vagy helyi WiFi hálózaton képes megfelelő minőségű videó közvetítésére. Gyenge hálózati kapcsolat esetén kapcsolódási probléma, videó késés és akadozás jelentkezik.

  Kém kamerás toll használati útmutató

  1. Bevezetés

  Teljesen átlagos és funkcióját betöltő tollban egy speciálisan írott szövegek és közeli objektumok rögzítésére, illetve online továbbítására alkalmas kamerát helyeztünk el rejtve. A kamera helyi WiFi hálózatra vagy Hotspotra (adott esetben hotspot létrehozható okos telefonnal) csatlakozva, a rögzített képet képes továbbítani valós időben az interneten keresztül a világ bármely interneteléréssel rendelkező pontjára. A kamera képét egy alkalmazás segítségével valós időben követhetjük iOs vagy Android rendszerű okostelefonon - táblagépen, rögzíthetjük vagy pillanatfelvételt készíthetünk a videostream-ről.

  2. Hardver
  hardver bemutatása
  3. A toll ki és bekapcsolása

  Toll végén található gombot körülbelül 5 másodpercig nyomva tartjuk a bekapcsoláshoz, míg a visszajelző led felkapcsol. Kikapcsolás folyamata ugyan így, 5 másodpercre nyomva tartjuk a gombot, míg a visszajelző ledek kialszanak.

  A tollat működtető ON/OFF kapcsoló rendkívül érzékeny és apró méretű mikrokapcsoló. Erős nyomásra könnyedén eltörik, és a toll használhatatlanná válik. Nyomja finoman a kattanásig!

  Reset kapcsoló: Toll vezérlésének lefagyása esetén nyomjuk meg a rejtett reset kapcsolót az előző ábra szerinti helyen egy erre alkalmas vékony tompa tűvel.

  4. Alkalmazás telepítése

  Szkeneljük be készülékünk típusának megfelelő QR kódot az alkalmazás telepítéséhez, vagy webáruházunkat okos-készülékünkön megnyitva kattintsunk a megfelelő QR kódra. Az alkalmazás használatához szükséges egyedi kód (UID) a Kém kamerás tollhoz mellékelt dokumentumban található. A kamera alkalmazás Apple iPhone iPad és egyéb Apple készülékeken illetve csúcskategóriás android operációs rendszert futtató készülékeken stabilan működik.

  Android készülékekre
  letölthető alkalmazás:
  Apple készülékekre
  letölthető alkalmazás:
  android alkalmazás apple alkalmazás
  5. Kamera működése helyi(local) / beállítás(settings) módban
  Local helyi mód

  Helyi üzemmódban a toll saját WiFi hálózatot hoz létre, melyhez okos-készülékünkkel csatlakozhatunk.
  Ebben a módban van lehetőségünk a toll beállításait okos-készülékünkről konfigurálni, többek között beállítani internetcsatlakozáshoz szükséges WiFi hálózatot.
  Local módban lehetőségünk nyílik a kamera által közvetített képet a kamera hatósugarán belül okostelefonunkon megjeleníteni internetkapcsolat nélkül (max 50 méter teljes "rálátással", akadályozó objektumok, falak nélkül).

  Kapcsolódás Kém kamerás tollhoz "Local" azaz helyi módban:

  • Kamera bekapcsolását követően okos-készülékünk beállításai között válasszuk ki a Wi-Fi hálózatokat.
  • csatlakozzunk a megjelenő listából a saját kameránk által generált wifi hálózathoz. A wifi hálózat neve a kamera UID kódja lesz, jelszó nem szükséges.
  beállítások/wifi

  Sikeres WIFI csatlakozást követően a 4. pontban telepített alkalmazást megnyitva hozzáadhatjuk a jobb felső sarokban lévő + gomb, majd az "Add new online Camera" megnyomásával kameránkat.

  kamera hozzáadása kamera hozzáadása

  Három különböző módon csatlakozhatunk kameránkhoz a bejelentkező képernyő megnyílását követően:

 • 1. Kattintsunk a Search(LAN) gombra. Az alkalmazás automatikusan hozzáadja a saját hálózatunkon jelen lévő kamera UID - kódját.
 • 2. Kattintsunk a QR Scan gombra, majd telefonunk kamerája segítségével szkenneljük be a melléklet használati utasításon vagy a kamera dobozán található egyedi QR kódot
 • 3. Adjuk meg kézzel a használati utasításban található egyedi UID kódot
 • kamera hozzáadása

  Sikeres hozzáadást követően a kameránk megjelenik a "Live Video" ikonban szereplő listában. A kamerára kattintva (amennyiben a kamera online) nézhetjük az élő videó folyamot.

  kamera hozzáadása sikeres
  Kém toll kamerával és egy iPhone 6S telefonnal készített tesztkép: Local camera tesztkép

  TIPP: Tabletünk/okostelefonunk kijelzőjét elforgatva, a video stream-et teljes kijelzős módban követhetjük. A videóra kattintva előugranak ikonok. Az ikonokra kattintva készíthetünk fényképet vagy folyamatos videofelvételt az aktuális videostream-ről. Az elkészült képeket vagy videókat a "Snapshots" és a "Recordings" menüpontokban találjuk és nézhetjük vissza.

  6. Kamera működése Internet módban
  internet mód

  Ebben az üzemmódban a tollnak interneteléréssel rendelkező WiFi hálózathoz kell csatlakoznia. Amennyiben a sávszélesség megfelelő és a kamera csatlakozott a beállított WiFi hálózathoz, a video streamet világszerte tudjuk fogadni. A Kém kamerás toll csak 2,4 Ghz WiFi hálózattal kompatibilis!

  Opciók WiFi kapcsolatra:

  • Otthoni vagy irodai/intéznényi WiFi hálózat
  • Okostelefonnal megosztott WiFi hotspot
  • 3G/4G hordozható mobilinternet WiFi hotspot
  WiFi hálózat beállítása

  A beállítások elvégzéséhez a tollat okostelefonunkhoz a 7. pontban leírtak alapján "Local" módban kell csatlakoztatni.

  • A kamera mellett megjelenő fogaskerék ikonra kattintva elérhetőek a toll egyes beállításai, köztük a vezeték nélküli hálózati beállítások (Wireless settings).
  • Wireless settings menüre kattintva adjuk meg az elérhető WiFi hálózat nevét (SSID) és jelszavát (Password).
  • Helyes beállítások begépelése és mentése után kapcsoljuk ki a tollat, majd indítsuk újra.
  • Újraindulás után a toll rövidesen csatlakozik az előzőekben beállított hálózathoz, amennyiben az elérhető.
  • Pár perc elteltével kattintsunk az alkalmazáson belül a "My cameras menüpontra. A kamera mellett online felirat látható (amennyiben kamera csatlakozott a beállított WiFi hálózathoz és a fogadó eszköz is rendelkezik internet kapcsolattal)
  WiFi hálózat beállítása

  TIPP: A kém kamerás toll folyamatos élő videót képes közvetíteni, amennyiben az internetkapcsolat sávszélessége megfelelő. Gyenge kapcsolat esetén a kép akadozhat.

  Vélemények

  Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

  Feliratkozás hírlevélre

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, melynek segítségével részesülhet akciós kínálatunkból.

  Bankkártyás fizetés

  Fizetési tájékoztatónk ide kattintva érhető el. Oldalunkon az alábbi megoldásokkal is fizethet.