Termékeink
Kosár
A kosár üres
Felhasználói Fiók

Kém kamerás toll

Tökéletes választás írott szövegek, közeli 5-10 centiméteren belüli objektumok online internetes közvetítésére. A tollban a kamera tökéletesen rejtve működik. Kívülállók számára egy hagyományos működőképes toll látszatát kelti az eszköz.
79.900 Ft

Kém kamerás toll leírás

 • Működő, hagyományos toll látszat
 • Kívülről láthatatlanul elhelyezett rejtett kamera
 • Írott szövegek és közeli képek-tárgyak közvetítésére optimalizált kamera
 • Li-Ion újratölthető akkumulátor 1 óra üzemidővel
 • Online üzemmód távolsági korlátok nélkül
 • Helyi WiFi mód (gyenge vagy lassú mobilhálózat esetére)
 • Folyamatos videó felvétel a tollban elhelyezhető micro SD kártyára
 • Alkalmazásban rögzíthető fotó vagy videó stream
 • Videó és akár hang továbbítás
 • A toll kizárólag stabil és erős vételű 4g hálózaton vagy helyi WiFi hálózaton képes megfelelő minőségű videó közvetítésére. Gyenge hálózati kapcsolat esetén kapcsolódási probléma, videó késés és akadozás jelentkezik.

  Kém kamerás toll használati útmutató

  1. Bevezetés

  Teljesen átlagos és funkcióját betöltő tollban egy speciálisan írott szövegek és közeli objektumok rögzítésére, illetve online továbbítására alkalmas kamerát helyeztünk el rejtve. A kamera helyi WiFi hálózatra vagy Hotspotra (adott esetben hotspot létrehozható okos telefonnal) csatlakozva, a rögzített képet képes továbbítani valós időben az interneten keresztül a világ bármely interneteléréssel rendelkező pontjára. A kamera képét egy alkalmazás segítségével valós időben követhetjük iOs vagy Android rendszerű okostelefonon - táblagépen, rögzíthetjük vagy pillanatfelvételt készíthetünk a videostream-ről.

  2. Hardver
  hardver bemutatása
  3. A toll ki és bekapcsolása

  Toll végén található gombot körülbelül 5 másodpercig nyomva tartjuk a bekapcsoláshoz, míg a visszajelző led felkapcsol. Kikapcsolás folyamata ugyan így, 5 másodpercre nyomva tartjuk a gombot, míg a visszajelző ledek kialszanak.

  A tollat működtető ON/OFF kapcsoló rendkívül érzékeny és apró méretű mikrokapcsoló. Erős nyomásra könnyedén eltörik, és a toll használhatatlanná válik. Nyomja finoman a kattanásig!

  Reset kapcsoló: Toll vezérlésének lefagyása esetén nyomjuk meg a rejtett reset kapcsolót az előző ábra szerinti helyen egy erre alkalmas vékony tompa tűvel.

  4. Alkalmazás telepítése

  Webáruházunkat okos-készülékünkön megnyitva kattintsunk a megfelelő ikonra. Az alkalmazás használatához szükséges egyedi kód (UID) a Kém kamerás tollhoz mellékelt dokumentumban található. A kamera alkalmazás Apple iPhone iPad és egyéb Apple készülékeken illetve felsőbb kategóriás android operációs rendszert futtató készülékeken stabilan működik.

  Android készülékekre
  letölthető alkalmazás:
  Apple készülékekre
  letölthető alkalmazás:
  android alkalmazás apple alkalmazás
  5. Kamera működése helyi(local) / beállítás(settings) módban
  Local helyi mód

  Helyi üzemmódban a toll saját WiFi hálózatot hoz létre, melyhez okos-készülékünkkel csatlakozhatunk.
  Ebben a módban van lehetőségünk a toll beállításait okos-készülékünkről konfigurálni, többek között beállítani internetcsatlakozáshoz szükséges WiFi hálózatot.
  Local módban lehetőségünk nyílik a kamera által közvetített képet a kamera hatósugarán belül okostelefonunkon megjeleníteni internetkapcsolat nélkül (max 50 méter teljes "rálátással", akadályozó objektumok, falak nélkül).

  Kapcsolódás Kém kamerás tollhoz "Local" azaz helyi módban:

  • Kamera bekapcsolását követően okos-készülékünk beállításai között válasszuk ki a Wi-Fi hálózatokat.
  • csatlakozzunk a megjelenő listából a saját kameránk által generált wifi hálózathoz. A wifi hálózat neve a kamera UID kódja lesz, jelszó: 12345678.
  beállítások/wifi

  Sikeres WIFI csatlakozást követően a 4. pontban telepített alkalmazást megnyitva az alkalmazás automatikusan felismeri a csatlakoztatott kamerát és megjeleníti a listában.

  beállítások_sikeres_local
  Kém toll kamerával és egy iPhone 6S telefonnal készített tesztkép: Local camera tesztkép

  TIPP: Tabletünk/okostelefonunk kijelzőjét elforgatva, a video stream-et teljes kijelzős módban követhetjük. A videóra kattintva előugranak ikonok. Az ikonokra kattintva készíthetünk fényképet vagy folyamatos videofelvételt az aktuális videostream-ről. Az elkészült képeket vagy videókat a "Snapshots" és a "Recordings" menüpontokban találjuk és nézhetjük vissza.

  6. Kamera működése Internet módban
  internet mód

  Ebben az üzemmódban a tollnak interneteléréssel rendelkező WiFi hálózathoz kell csatlakoznia. Amennyiben a sávszélesség megfelelő és a kamera csatlakozott a beállított WiFi hálózathoz, a video streamet világszerte tudjuk fogadni. A Kém kamerás toll csak 2,4 Ghz WiFi hálózattal kompatibilis!

  Opciók WiFi kapcsolatra:

  • Otthoni vagy irodai/intéznényi WiFi hálózat
  • Okostelefonnal megosztott WiFi hotspot
  • 3G/4G hordozható mobilinternet WiFi hotspot
  7. WiFi kapcsolat beállítása

  Kém kamerás toll WiFi hálózathoz való csatlakoztatásához szükség van a 4. pontban leírt módon A P2PLiveCam alkalmazást egy Android vagy iOs rendszerű telefonra telepíteni, majd az 5. pontban leírt csatlakoztatási beállításokat elvégezni!

  Miután a tollat sikeresen csatlakoztattuk az alkalmazáshoz, kattintsunk a toll mellett megjelenő menü ikonra (nyíllal jelöltük a következő képen), majd a felugró menüben a Settings gombra.

  WiFi hálózat beállítása_menü WiFi hálózat beállítása_settings

  A megjelenő beállítási opciók közül válasszuk ki a WIFI CONFIGURATION menüpontot, majd a megjelenő elérhető hálózatok listájából válasszuk ki saját Hotspotunk/telefonunk/irodai/otthoni hálózatunk SSID-jét. Ugyanitt lehetőségünk van kézzel is hozzáadni olyan Wifi hálózatot mely nem elérhető a körzetben vagy láthatatlan hálózat.

  WiFi hálózat beállítása WiFi hálózat beállítása

  A hálózat kiválasztása után adjuk meg a hálózathoz tartozó jelszót, majd Save gomb megnyomásával mentsük azt el a toll memóriájába.

  WiFi hálózat beállítása

  Jelszó mentése után a toll automatikusan újra indul és a beállításnak megfelelő WiFi hálózatra próbál csatlakozni. Amennyiben ez a csatlakozás sikeres a kameránk státuszjelző ledje zöldre vált.

  kamera hozzáadása sikeres
  kamera hozzáadása sikeres

  Esetlegesen rosszul beállított jelszó esetén a beállításokat a 2. pontban bemutatott Reset gomb megnyomásával tudjuk törölni! Reset gomb megnyomása után a kamerához újra csatlakozhatunk helyi módban és megismételhetjük a fenti beállításokat.

  TIPP: A kém kamerás toll folyamatos élő videót képes közvetíteni akár 1080p minőségben, amennyiben az internetkapcsolat sávszélessége megfelelő. Gyenge kapcsolat esetén a kép akadozhat. Gyenge internet kapcsolat esetén váltsunk átviteli minőséget, így adatot is spórolhatunk mobilinternet kapcsolat esetén.

  Vélemények

  Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

  Feliratkozás hírlevélre

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, melynek segítségével részesülhet akciós kínálatunkból.

  Bankkártyás fizetés

  Fizetési tájékoztatónk ide kattintva érhető el. Oldalunkon az alábbi megoldásokkal is fizethet.