Termékeink
Kosár
A kosár üres
Felhasználói Fiók

Fapados Micro Headset

Elérhető árú Micro headset. Minősége közel megegyezik drágább testvéreivel, csupán hangereje kevesebb. Ez orvosolható erősített idukciós eszközökkel.
24.900 Ft

Fapados Micro Headset leírás

Elérhetőbb árú micro headset. Természetesen a Fapados jelző a készülék árára vonatkozik! Külsőre megtévesztésig hasonlít drágább testvéréhez (persze csak messziről).

A készüléket testszínű vagy fekete véggel is forgalmazzuk, vásárlás előtt kérjük válassz a lap alján legördülő listából. Kiegészítőnek bármilyen más indukciós eszközzel is rendelhető, az általunk forgalmazott összes típussal kompatibilis, ám a bluetooth és erősített hurkokkal jóval tisztább és erősebb a hangja.

A micro headset (puska headset, james bond headset, mikro headset) diszkrét mobiltelefonálást tesz a felhasználója számára lehetővé! A készüléket egy sima hagyományos mobiltelefonos headsethez lehet hasonlítani. Annyiban különbözik, hogy használata közben környezetünk nem látja a kis méretű készüléket a fülünkben, és a rejtett indukciós eszközt, mely a működtetéshez elengedhetetlen.

Kezdőknek és azoknak, akik még soha nem használtak micro/mikro headsetet mobiltelefonáláshoz : írásunk kezdőknek a micro headset használatáról!

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre, melynek segítségével részesülhet akciós kínálatunkból.

Bankkártyás fizetés

Fizetési tájékoztatónk ide kattintva érhető el. Oldalunkon az alábbi megoldásokkal is fizethet.